Виноградний торт - Image

Виноградний торт

Number of servings: 6Cooking time: 2 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Виноградний торт може стати одною з улюблених страв для всієї родини. Завдяки поєднанню ванілі, винограду, мигдалю, лимона і рому пиріг має дуже багатий і неповторний смак. Солод та кислинка, аромат та п'янкі нотки, подаровані ромом, терпкість і пряність - все це ви знайдете в одному пирозі. Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, виноградний пиріг дуже легкий у приготуванні. Його зможе приготувати, як починаюча господиня, так і пані зі стажем. Ще одна особливість цієї страви в тому, що він набагато м'якший і ніжніший, ніж звичайні пироги з тіста. Без сумніву, вашим близьким і домочадцям прийде по душі цей смачний пиріг.

Ingredients

Вершкове масло

125 г

Яйце

6 шт.

Цукор

125 г

Борошно

275 г

Ром

20 мл

Лимон

50 г

Виноград

500 г

Ваніль

10 г

Мигдаль

150 г

Preparation steps

01

З вершкового масла, 1 жовтка, 75 г. цукру, борошна, рому і цедри лимона замісити тісто. Отримане пісочне тісто скачати в кулю, загорнути його в харчову плівку і покласти на одну годину в холодильник. У цей час виноград помити, дати йому обсохнути, відокремити від гілочки, розрізати навпіл і видалити кісточки.

02

Збити в піну жовтки з цукром. Мигдаль подрібнити в блендері або кавомолці. Змішати ваніль з мигдалем і жовтками з цукром. Білки збити в пишну стійку піну і додати, не перемішуючи, в суміш мигдалю і жовтків.

03

Розігріти духовку до 180°C градусів. Пісочне тісто розкачати на посипаній борошном поверхні, викласти у форму, зробивши бортики заввишки 3 см. Виноград змішати з мигдалево-яєчним тістом і наповнити ним викладену пісочним тістом форму. Випікати в духовці близько години. За бажанням пиріг можна прикрасити цукровим сиропом і виноградом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Торт з попкорном

Торт з попкорном

15

2 h

Виноградний торт – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua