
Голубці з рибою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Baked Fish Fillet under Cheese
500 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Salt Egypt
0,5 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
600 г.
Homemade Butter
2 ст. л.
Akura Hondashi Fish Broth Seasoning 10g
500 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
200 г
White Cabbage
1 шт.
Preparation steps
01
Нарізати рибу маленькими шматочками. Подрібнити в кухонному комбайні. Додати сіль, перець і яйця. Поступово додати сметану, постійно помішувати.
02
Відокремити листя від капусти і бланшувати (опустити в окроп від 0,5 до 5 хв.) в злегка підсоленій киплячій воді 10 хвилин.
03
Розправити листя і покласти на кожен по 1 ст. л. рибної суміші. Загорнути голубці.
04
Змастити маслом сковороду. Укласти голубці швом вниз. Залити бульйоном і вином, варити 10 хвилин.
05
Витягнути голубці з суміші. Тушкувати ще 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)