
Літній салат "Фатуш"
Рецепт цього, трохи незвичайного, салату потрапив до нас з Лівану. У цій країні він дуже популярний - його подають майже скрізь. Тому він містить так багато спецій і трав, які гармонійно підібрані за смаком. Іноді салат також називають селянським. Мабуть через те, що разом з овочами салат подають зі шматочками лаваша, який перед цим добре підсмажили на вогні. Якщо Ви не дуже любите гостре, то перець чилі можна не додавати. Приголомшливий смак, яскравий салат. Що може бути краще?!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Warsaw Salad
100 г
Pickled Cucumbers
220 г
Pink Tomato in Packing
250 г
Radish
150 г
Auchan Green Onions Bundle 75g
50 г
Parsley 70g
30 г
Pita 300g
200 г
Lemon
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
60 мл
Aro Ground Red Chili Pepper 250g
20 г
Garlic
2 зуб.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Часник подрібнити.
02
Для соусу змішати сік лимона, оливкову олію (половину), перець (трохи залишити для посипання лавашу), часник, трохи солі.
03
Змастити лаваш соусом і посипати перцем, розрізати на тонкі палички і випікати до хрусткого стану в розігрітій до 180 градусів духовці (приблизно 10-12 хвилин).
04
Овочі помити, нарізати кубиками.
05
Зелень помити, дрібно нарізати.
06
Подавати салат, прикрасивши зеленню, з хрустким лавашем.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores