
Діп із бринзою
Діп - це досить густий соус, який роблять із сметани. Хоча існують деякі різновиди. Наприклад, рецепт нашого соусу із бринзи замість сметани. Головна відмінність цього соусу від інших у тому, що ним не поливають їжу, а навпаки, вмочують в соус. Тому він підходить для страв, які краще їсти руками, а не приладами. Це можуть бути чіпси, шматочки овочів, фрукти, м'ясо і морепродукти. Наш дип із бринзою найкраще підходить для сухарів або страв зі свинини або яловичини. Діп досить поширений в Америці та Китаї, хоча і починає з'являтися у нас. Домашній діп набагато смачніший, ніж той, який можна знайти в магазинах чи навіть у ресторані.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kiliya Balkan Brynza 45%
150 г.
Mlekovita Natural Yogurt 3% 1kg
150 г.
Novus White Horseradish 200g
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Preparation steps
01
Порізати бринзу шматочками, скласти в блендер. Додати йогурт і хрін, все перетворити в однорідну масу.
02
Додати трохи цукру.
03
Подавати до столу з сухариками з бородінського хліба або овочами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)