Чорба з квасолею - Image

Чорба з квасолею

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо вам набридли наші національні перші страви і хочеться чогось бусурманського, тоді ми вам пропонуємо приготувати яскраву і смачну страву під назвою чорба з квасолею. Під словом чорба мають на увазі сукупність молдавських, македонських, румунських, сербських, турецьких та болгарських гарячих густих національних супів. Це цікаве слово "чорба" походить від турецького слова "шурпа". Вона-то стала матір'ю тюркських супів і супів тюркських народів, що жили колись на території Османської імперії. А Османська Імперія була на території Румунії, Сербії, Македонії та Молдови. Чорба з квасолею виходить дуже смачна і поживна. Ви обов'язково її полюбите.

Ingredients

Яловичина

300 г.

Свинина

200 г.

Квасоля

300 г.

Морква

2 шт.

Томатна паста

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Лавровий лист

за смаком

Сметана

за смаком

Preparation steps

01

Квасолю замочити на пару годин. Відварити свинину.

02

З яловичини зварити бульйон. Додати сіль, лавровий лист. М'ясо вийняти і нарізати.

03

Нарізати свинину. Додати в бульйон квасолю, терту моркву, томатну пасту. Варити 40 хвилин.

04

Додати свинину і яловичину, варити ще 10 хвилин. Подавати зі сметаною.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Паштет із білої квасолі, перцю і рікоти

Паштет із білої квасолі, перцю і рікоти

4

10 min

Чорба з квасолею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua