
Кекс з карамелізованими нектаринами
Кожна господиня любить рецепти страв , де не потрібно витрачати дуже багато часу і сил на приготування , а також всі звертають уваги на ті рецепти , де інгредієнти прості і доступні. Проте при всьому цьому страва повинна вийде дуже смачне і по- справжньому домашнє. Якщо ви ставитеся до більшості господинь , то даний рецепт приготування кексу з карамелізованими нектаринами точно для вас. Ще коли ви будете починати його готувати ви відразу відчуєте домашній тепло і затишок. Такий кекс начебто передасть вам своє домашнє настрій. З такою простою випічкою дуже легко можна створити домашній тихе свято . Спробувавши перший шматочок , ви і ваші рідні зрозумієте , що кекс з карамелізованими нектаринами особливо хороший .
Ingredients
Вершкове масло
100 г
Борошно
100 г
Цукор
150 г
Розпушувач
1 ч. л.
Яйця
2 шт.
Нектарин
2 шт.
Вода
2 ст. л.
Preparation steps
01
Нектарини порізати тонкими скибочками, помістити в сковорідку. Додати цукор (3 ст. л.) і воду. Поставити на середній вогонь. Помішуючи, тримати до карамелізації.Зняти з вогню і відкласти.
02
Вершкове масло (кімнатної температури) збити з цукром (100 г). Додати яйця по одному, продовжуючи збивати. Поступово всипати борошно, змішане з розпушувачем.
03
Заповнити форму тістом приблизно на третину. Тепер слід викласти нектарини, злегка вдавлюючи скибочки в тісто (використовувати приблизно половину фруктів). Помістити зверху решту тіста і ще один шар нектаринів.
04
Випікати при 180 градусах близько 35 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores