
Буженіна
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
800 г.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
30 г.
Runa Vinegar 9% 0.75l
30 г.
Bay Leaf
2 шт.
Garlic
5 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Vegeta Natur Seasoning for Pork 20g
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо ретельно промити, відрізати сало та плівку, щоб воно було ідеальним. Прорізати в ньому хаотично ножем глибокі отвори під часник - по всій площі.
02
Зубчики часника відділити від серцевин, порізати на великі шматочки та помістити в отвори буженіни. Та якнайглибше.
03
Далі зробити маринад. В кастрюлю з м'ясом кинути олію, оцет, лавровий лист, сіль, перець та приправи за смаком. Потім ретельно перемішати і максимально просочити м'ясо маринадом.
04
Тепер взяти фольгу, в два шари, і зробити місткість. Кінці дуже щільно зігнути. В цю місткість покласти буженіну. Далі покласти місткість на деко.
05
Потім накрити м'ясо фольгою і поставити в попередньо нагріту до 200°C духовку на 70 хвилин. Через 70 хвилин зняти верхню фольгу та залишити на 10 хвилин, після чого вимкнути духовку і дати м'ясу так постояти.
06
Тепер буженіна готова. Дістати буженіну та порізати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)