
Брусочки з яблуками, волоськими горіхами і родзинками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Limo Frozen Puff Pastry 450g
2 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
3 шт.
Walnut
100 г.
Litniy Med Honey 750g
50 г.
Raisins
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
20 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Яблука вимити і очистити від шкірки. Видалити насіння і нарізати дрібними шматочками. Волоські горіхи подрібнити.
02
У мисці змішати яблука, волоські горіхи, мед, родзинки, корицю і сіль (за смаком).
03
Тісто трохи розкатати у формі прямокутника.
04
На одну половину листа викласти половину змішаної суміші. Згорнути лист у формі рулету. Краї добре заліпити.
05
Розрізати рулет на 3-4 частини. З другим листом тіста зробити теж саме.
06
На деко, змащене маслом, викласти "брусочки", а деко поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати 20-25 хвилин.
07
Поки брусочки випікаються, розтопити шоколад в ковші на повільному вогні.
08
Подавати "брусочки" на тарілці, а зверху полити топленим шоколадом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)