Хліб із гарбузовим насінням (рецепт для хлібопічки) - Image

Хліб із гарбузовим насінням (рецепт для хлібопічки)

Number of servings: 3Cooking time: 3 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Поява такого незамінного приладу як хлібопічка суттєво спростила нам життя, і тепер все залежить від нашої фантазії. Чудовий варіант для випічки - хліб з гарбузовим насінням. Унікальні властивості гарбуза всім чудово відомі, але не менш корисним є гарбузове насіння. Воно здатне очищувати наш організм, видаляти будь-які "засмічення" та внутрішні інфекції. В решті решт ми отримуємо не просто хліб в традиційному розумінні, а виключно корисний продукт, здатний не тільки угамувати голод, а й наповнити нас необхідними для здоров’я вітамінами.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

500 г.

Homemade Butter

50 г.

Akvulya Still Water 2l

300 г.

Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g

20 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст. л.

Salt Egypt

2 ч. л.

Smok Pumpkin Seeds 150g

60 г.

Preparation steps

01

Оскільки, хлібопічка сама може змішувати інгредієнти, а в подальшому випікати хліб, то для того, щоб його отримати, потрібно у відерце хлібопічки залити по черзі: молоко, після нього мед та оливкову олію, далі насипати борошно та дріжджі.

02

Підготувати гарбузове насіння: обсмажити на сковорідці без масла та наприкінці вкинути до відра хлібопічки.

03

Поставити відро в хлібопічку. Виставити наступні параметри: вага 750 грам, хліб – французький, скоринка – світла. Хлібопічка зробить все сама і через пару годин ви зможете отримати духмяний хліб.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min