
Запечена слива з корицею та імбиром
Якщо вибирати між магазинними солодощами, в яких багато крему, калорій, а ще більше різних "Е", які не просто не несуть користь, а й навпаки отруюють організм, то краще вибрати домашні солодощі. А особливо якщо вони теж не містять в собі багато різних наповнювачів, а складаються тільки з корисних компонентів. Запечена слива зберігає всі свої потрібні корисні властивості, і тому такий десерт особливо цінний. Але при цьому всьому в ньому ще є імбир, мускатний горіх і апельсиновий сік. Напевно, таке десерт - це одна суцільна користь. Але і приємним смаком він не обділений. Тому що склався стереотип, що якщо страва корисна, то не дуже смачна. Якщо ви приготуєте запечену сливу, то розвієте його.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dark Plum
600 г
Eco Ground Cinnamon
5 г
Eco Powder Ginger
5 г
Spice Nutmeg Ground
3 г
Freshme Orange Juice 0.5l
75 мл
Raisins
90 г
Preparation steps
01
Розігрійте духовку до 200°С.
02
Зі слив видаліть кісточки, укладіть у форму для запікання.
03
З'єднайте корицю, імбир і мускатний горіх і посипте зверху фрукти.
04
Збризніть апельсиновим соком. Обережно перемішайте.
05
У місця, де були кісточки покладіть на сливи кілька родзинок.
06
Накрийте фольгою і випікайте 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores