
Тонке хрустке печиво з кунжуту
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sesame
150 г
7 Flour 1kg
65 г
Dobryk Baking Powder
0,5 ч.л.
Homemade Butter
60 г + ще трохи для змащування
Verival Unrefined Cane Sugar 500g
250 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Salt Egypt
0,5 ч.л.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ч.л.
Lemon
0,5 шт.
Preparation steps
01
Борошно, розпушувач і сіль просійте в миску.
02
З половинки лимона вичавіть 1 ч.л. соку.
03
Масло залиште ненадовго при кімнатній температурі для розм'якшення, після міксером збийте з цукром.
04
Потім додайте яйце, ванільний цукор і лимонний сік і збивайте ще приблизно 30 секунд.
05
Не припиняючи збивання, на низькій швидкості міксера порціями введіть в суміш борошно, збийте до однорідності.
06
Після лопаткою вмішайте в суміш кунжут
07
Ємність з тістом накрийте тарілкою і поставте в холодильник на 1 годину.
08
Духовку нагрійте до 180°C. Деко застеліть пергаментним папером і змастіть її вершковим маслом.
09
Чайною ложкою викладіть коржики на великій відстані один від одного, тому що вони розтікаються - всього на противень уміщається близько 12 штук. В результаті в процесі випічки кожне печиво повинно вийти приблизно 0,7 см в діаметрі.
10
Випікайте печиво в нагрітій духовці близько 8-9 хвилин, уважно стежте, щоб воно не підгоріло (якщо печиво сильно зазолотиться, його хвилин через 5 можна перевернути на інший бік).
11
Готове печиво остудіть і подавайте до чаю або кави.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)