
Естонська здобна булка з корицею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 г.
Homemade Butter
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Spice Cinnamon Ground
2 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
6 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Preparation steps
01
Молоко нагріти трохи, висипати в нього дріжджі, додати 1 ст. л. цукру. Поставити суміш у тепле місце на 5 хвилин.
02
Розтопити 50 г. вершкового масла, остудити до кімнатної температури, додати в масло 1 жовток, трохи солі, борошно і молочно-дріжджову суміш. Замісити тісто, зробити грудку з тіста, залишити на дні миски на 1-2 години.
03
Поставити на вогонь сковороду, покласти шматочок вершкового масла, розтопити, додати 1 ст. л. борошна, розчинити її в олії, до повного зникнення грудочок. Сюди ж додати корицю, 2 ст. л. цукру і влити трохи молока. Довести суміш до консистенції жирної сметани, після - остудити.
04
Розкачати з тіста прямокутний лист, змастити його сумішшю з кориці, згорнути в рулет. Рулет розрізати вздовж на дві частини, сплести косичку. Викласти косичку в круглу форму для випічки, змастити білком яєчним, поставити в розігріту духовку на 12-15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)