
Джафрані Шорба (індійський суп з креветками і шафраном)
1
Ingredients for the recipe
Ingredients
Delfin Frozen Peeled Shrimp 200g
1 кг.
Eko Mushroom Soup
1 л.
Homemade Butter
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Allspice Ground
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
0.5 ч. л.
Eco Turmeric 20g
5 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 г.
Kotanyi Natural Saffron 12g
щіпка
Preparation steps
01
Морські креветки почистити від панцира.
02
Відварити креветочні голови, процідити бульйон.
03
Довести бульйон до кипіння, укласти морські креветки, варити 3-4 хвилини.
04
У сковороді розігріти вершкове масло. Перемішуючи, обсмажувати в ньому просіяне борошно, не допускати зміни кольору, розвести нежирним бульйоном. Для того, щоб потім в супі не утворилися грудочки, вилити в каструльку вміст сковороди і перемішати. Варити суп ще 4-5 хв.
05
За 1-2 хвилини до готовності суп посипати сіллю, посипати перцем за бажанням, додати шафран, цукор пісок, куркуму і молочні вершки, все перемішати, перелити в супницю і подавати на стіл гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)