
Биточки по-селянськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
130 г.
Onion
1,5 шт.
Farmer's Lard 170g
6 г.
7 Flour 1kg
10 г.
Bay Leaf
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Akvulya Still Water 2l
10 г.
Garlic
1 зуб.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
1 ст. л.
Lemon
за смаком
Litniy Med Honey 750g
1 ч. л.
Preparation steps
01
Яловичину пропустити через м'ясорубку, додати воду, смалець, лавровий лист, дрібно порізану цибулю 0, 5 шт., сіль і перець.
02
Сформувати биточки, панірувати в борошні і обсмажити.
03
Потім тушкувати биточки в цибульному соусі.
04
Для цибульного соусу цибулю 1 шт. нарізати на маленькі шматочки. Потім збити в блендері. У суміш додати натертий на дрібній тертці 1 зуб. часнику, 4 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. білого сухого вина, 1 ч. л. меду і лимон за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)