Салат зі смаженої моркви з апельсинами і корицею - Image

Салат зі смаженої моркви з апельсинами і корицею

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Смачний і корисний дієтичний салат з моркви з апельсином. Салат багатий вітаміни, особливо, вітамінами А (у моркві), С (в апельсинах) і Е (в оливковій олії). І вітаміни, до того ж, не просто потраплять у ваш організм, а й чудово засвояться, так як вітамін А засвоюється лише з жирами. Тому без оливкової олії в салаті не обійтися. Пікантності салату надають додані спеції: кориця і мускатний горіх, які чудово вписуються в салат і гармонують між собою. Якщо хочете ще трохи спецій, то можна додати сушений імбир (але зовсім небагато) або мелену гвоздику. З інгредієнтів салат можна доповнити будь-якими горіхами і сухофруктами.

Ingredients

Морква

500 г.

Апельсин

200 г.

Олія оливкова

30 мл.

Пудра цукрова

20 г.

Кориця

10 г.

Горіх мускатний

3 г.

Preparation steps

01

Моркву помити, очистити і нарізати соломкою. На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити моркву.

02

Очистити апельсин, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Розділити часточки на шматочки.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати корицю, мускатний горіх, цукрову пудру і перемішати салат. За бажанням прикрасити родзинками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min

Салат зі смаженої моркви з апельсинами і корицею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua