
Суп з печених томатів
Суп з печених томатів легкий та швидко засвоюється організмом. Якщо ви слідкуєте за своєю фігурою та сидите на дієті, вам він повинен особливо сподобатись, адже він надзвичайно ситний і водночас низькокалорійний. Ви тільки подивіться скільки смакоти містить цей дивовижний шедевр. Звичайно ж основу складають витончені за свою формою, ніжні та м’ясисті томати, які в поєднанні з духмяним запахом часничку та італійськими травами, можуть скласти конкуренцію будь-якому заморському делікатесові. Випечені в духовці плоди землі наповнять ароматом та любов'ю ваш дім, а в доповнені з правильно приготованим курячим бульйоном, зможуть радувати вас своїми смаковими властивостями та користю. Адже сумніву немає в тому, що приготовані з любов'ю та натхненням страви завжди споживаються на ура.
Ingredients
Помідори
300 г
Олія оливкова
50 мл
Часник
2 зуб.
Базилік
15 г
Італійські трави
10 г
Пудра цукрова
15 г
Бульйон курячий
100 мл
Цибуля ріпчаста
50 г
Preparation steps
01
Томати розрізати навпіл (горизонтально) і викласти на змащене олією деко.
02
Щедро посипати цукровою пудрою, травами і часником.
03
Запікати в духовці при температурі 190°C градусів протягом 20 хвилин.
04
Обсмажити дрібно нарізану цибулю, додавши трави і часник.
05
Покласти в блендер і подрібнити разом з помідорами до консистенції пюре.
06
Додати курячий бульйон, сіль, перець і процідити.
07
Перелити суп в супницю, прикрасити листям базиліка і оливковою олією.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores