
Пісні бананові булочки
У період великого посту особливо хочеться побалувати себе і своїх рідних смачними солодащами. У цьому випадку на допомогу прийде наш рецепт пісних бананових булочок без молока і яєць. Такі ласощі припадуть до душі не тільки тим, хто поститься, але і всім любителям бананової випічки. Особливість цих булочок в тому, що вони довгий час не черствіють, зберігаючи смакові якості. Зробити випічку більш ефектною допоможуть вівсяні пластівці, що залишилися. Не потрібно збивати блендером бананову м'якоть: занадто рідке пюре може погано пропектися. Тому краще розім'яти фрукт виделкою. Бананова маса з маленькими грудочками додасть тісту м'якість і ніжну текстуру. Вживати булочки краще теплими або розігріти після охолодження.
Ingredients
Банани
2 шт.
Олія рослинна
20 мл.
Борошно пшеничне
15 г.
Пластівці вівсяні
200 г.
Розпушувач
10 г.
Вода
30 мл.
Горіхи
50 г.
Preparation steps
01
Банани очистити від шкірки і розім'яти в пюре. Додати олію і перемішати. Горіхи подрібнити. Змішати просіяне борошно, пластівці, розпушувач, горіхи.
02
З'єднати пюре і суху суміш. Замішати тісто і сформувати невеликі булочки. Духовку розігріти до 180°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти булочки, поставити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores