
Холодний рисовий салат
Рис – універсальна крупа, з якої можна приготувати багато цікавих страв. І зараз ми не про плов і різотто. Пропонуємо спробувати простий у приготуванні, але дуже смачний холодний рисовий салатик. Завдяки додаванню томатів і зелені страва набуває приємний смак свіжості, якого, буває, так не вистачає. Що стосується грибів, краще, звичайно ж, використовувати традиційні печериці, не помилитеся. Варені, смажені або мариновані – це вже справа Ваших смакових уподобань. Зверніть увагу: від вибраного сорту рису, залежить не тільки смак, але і консистенція салату. Небажано використовувати рис, який при варінні розвариться. Важливо, щоб зернятка залишилися цільними і не склеювалися.
Ingredients
Рис
300 г.
Помідори
750 г.
Гриби
250 г.
Зелень
40 г.
Олія оливкова
50 мл.
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Рис відварити до готовності. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.
02
Зелень помити і подрібнити. Гриби помити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець за смаком і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores