Запечені перці з часником і травами  - Image

Запечені перці з часником і травами

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Урізноманітнити Ваше звичне меню і прикрасити святковий стіл допоможе ця оригінальна закуска – запечені перці з часником і травами. Така страва радує око і збуджує апетит. У процесі приготування перчиков з духовки доноситься настільки приємний аромат італійських прянощів, що Ви просто не зможете встояти. Випікати можете на п'ять хвилин довше до появи злегка обвуглених країв у перців (за Вашим бажанням). У кожну четвертинку овоча можете покласти порізаний сир сулугуні і подрібнені кедрові горішки. А потім змастити часниковим соусом і скропити лимонним соком. Болгарські перці відмінно почувають себе в одній тарілці з м'ясом, рибою, гармонійно доповнюючи їх смак.

Ingredients

Перець болгарський

500 г.

Олія оливкова

20 мл.

Часник

20 г.

Італійські спеції

10 г.

Суміш перців

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Болгарський перець очистити від насіння і нарізати четвертинками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Змішати оливкову олію з часником і спеціями. Змастити отриманим соусом перці.

03

Духовку розігріти до 200°C. Викласти перці на деко і запікати близько 25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min

Запечені перці з часником і травами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua