
Квас яблучний
Ви ніяк не можете вибрати собі квас за смаком, який продається в магазинах? У такому разі спробуйте зробити його самі. Робиться він дуже швидко і виходить смачним. Ще з давніх часів квас вважався напоєм, який додає сили і мужності. Квас мав безліч рецептів, до нього додавали різні інгредієнти. Але в цілому квас має свій незвичайний смак, завдяки дріжджам. Легкий смак бродіння робить цей напій незвичайним, але дуже смачним. М'ята трохи освіжає і додає йому прохолоди, а яблучний сік робить солодшим. Це відмінний напій у спекотну пору, коли хочеться посидіти з сім'єю, підкріпитися легким обідом, запиваючи таким смачним квасом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
3 л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
5 г.
Instant Coffee 70g
10 г.
Nash Sik Apple Juice 200ml
1 л.
Mint 50g
30 г.
Preparation steps
01
У яблучний сік додати цукор, каву, дріжджі, м'яту. Все перемішати.
02
Все це залити кип'яченою водою (теплою) і поставити для бродіння на 8-10 годин.
03
Потім квас охолодити і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores