Квас яблучний  - Image

Квас яблучний

Number of servings: 15Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ви ніяк не можете вибрати собі квас за смаком, який продається в магазинах? У такому разі спробуйте зробити його самі. Робиться він дуже швидко і виходить смачним. Ще з давніх часів квас вважався напоєм, який додає сили і мужності. Квас мав безліч рецептів, до нього додавали різні інгредієнти. Але в цілому квас має свій незвичайний смак, завдяки дріжджам. Легкий смак бродіння робить цей напій незвичайним, але дуже смачним. М'ята трохи освіжає і додає йому прохолоди, а яблучний сік робить солодшим. Це відмінний напій у спекотну пору, коли хочеться посидіти з сім'єю, підкріпитися легким обідом, запиваючи таким смачним квасом.

Ingredients

Вода

3 л.

Цукор

200 г.

Дріжджі сухі

5 г.

Кава розчинна

10 г.

Сік яблучний

1 л.

М'ята

30 г.

Preparation steps

01

У яблучний сік додати цукор, каву, дріжджі, м'яту. Все перемішати.

02

Все це залити кип'яченою водою (теплою) і поставити для бродіння на 8-10 годин.

03

Потім квас охолодити і подавати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min

Квас яблучний – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua