
Салат з полуницями і шпинатом
Тільки у салаті можна поєднати разом абсолютно непоєднувані на перший погляд інгредієнти і у результаті отримати незвичайну страву з оригінальними смаковими і ароматними відтінками, яким захочеться порадувати себе ще не один раз. Так і тут, яскраво-зелений шпинат з його нейтральним смаком і приголомшливим набором корисних речовин прекрасно поєднується з будь-яким іншим компонентом салату, але незвичність йому надає сусідство солодкої соковитої полуниці, злегка солоного сиру фета і цибулі, які приправлені оригінальною малиново-маковою заправкою. Можете навіть не сумніватися, що результат перевершить ваші найсміливіші очікування.
Ingredients
Полуниця
200 г
Цибуля
100 г
Фета
100 г
Малина
50 г
Мак
10 г
Волоські горіхи
50 г
Бразильські горіхи
50 г
Шпинат
100 г
Preparation steps
01
Шпинат помити і обдати окропом.
02
Мак замочити в окропі.
03
Полуницю порізати на четвертинки.
04
Цибулю нарізати тонкими кільцями.
05
Волоські і бразильські горіхи не надто дрібно порубати ножем.
06
Фету руками розім'яти на крихти.
07
Приготувати заправку: малину помити, з'єднати з маком, все подрібнити в блендері. Додати сік половини лимона.
08
Змішати всі інгредієнти, додати заправку і подавати до столу!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores