
Пиріг з кабачків, томатів і паприки
Ми звикли думати, що пироги бувають важкими для шлунку, багаті на калорії і бідні на вітаміни. Однак пиріг з кабачків, томатів і паприки дуже відрізняється від своїх колег по кухні, адже складається він в основному з овочів. Кабачок - овоч дуже вигідний: при всій великій кількості корисних вітамінів він славиться низькою ціною і рекордно низькою калорійністю. А от у помідорі ви знайдете скарб із мінеральних солей - калій, фосфор, магній, залізо, натрій і провітамін А. З появою цього пирога в будинку запахне літом, затишком і особливою смакотою. Легко готується, легко шлунку! Що ще потрібно хорошій хазяйці?
Ingredients
Кабачки
500 г
Цибуля ріпчаста
80 г
Часник
10 г
Паприка
5 г
Яйце
2 шт.
Олія оливкова
50 мл
Борошно
75 г
Розпушувач
3 г
Помідори
200 г
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 180°C градусів. Кабачки помити, очистити, натерти на крупній тертці. У мисці змішати натерті кабачки, дрібно нарізану цибулю і часник.
02
У невеликій мисці трохи збити яйця, паприку і 2 столові ложки оливкової олії, додати сіль і перець за смаком. Додати борошно і розпушувач, добре перемішати, щоб вийшло м'яке тісто. Змішати тісто з кабачковою масою.
03
Помідори помити і нарізати скибочками. Розігріти сковорідку діаметром близько 20 см. на середньому вогні і додати решту олії. Викласти в неї тісто і зверху розкласти помідори. Готувати 5-6 хвилин, потім переставити в духовку і готувати ще 60 хвилин до золотистої скоринки. Обережно вийняти з форми і перекласти на тарілку. Подавати гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores