Латкес з яблук - Image

Латкес з яблук

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Латкес з яблук інакше можна назвати яблучними оладками. Назва латкес прийшло до нас з єврейської мови. Зазвичай латкес роблять з картоплі, але ми пропонуємо вам трохи інші, солодкі - з яблуком. Хороший рецепт тим, що готувати його легко і просто, він не змусить вас довго стояти біля плити, а м'який і приємний смак вразить усіх, кого ви будете частувати. Якщо ви хочете бути відмінною господинею в очах всіх близьких, але при цьому докласти мінімум зусиль, спробуйте зробити цей простий, але милий десерт з яблук. Подавати можна не тільки зі сметаною або йогуртом, але і з будь-яким варенням.

Ingredients for the recipe

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
65.60 - 100.60

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

50 g

Ingredients

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

500 г

7 Flour 1kg

100 г

Lemon

30 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

15 г

Eco Ground Cinnamon

3 г

Dobryk Baking Powder

5 г

Homemade Butter

30 г

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

2 шт.

Preparation steps

01

Вимити, очистити і подрібнити в блендері або натерти на тертці яблука.

02

Вичавити сік з тертих яблук.

03

Яблука змішати з лимонним соком.

04

Борошно, цукор, корицю і розпушувач змішати і додати до яблук.

05

Влити добре збиті яйця і все ретельно перемішати.

06

Обсмажити на вершковому маслі з обох боків до золотистої скоринки.

07

При подачі полити йогуртом, сметаною, варенням або будь-яким солодким соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min