
"Яєчня" з абрикосів
Яєчня може готуватися не тільки з яєць, а й з абрикос! Цей рецепт – справжній сюрприз. Ця оригінальна страва готується за дуже незвичним рецептом. Ми точно не звикли до таких десертів, саме тому ми ним і цікавимося. Абсолютно нічого складного в приготуванні, економія часу та сил, але в результаті – страва, що заслуговує аплодисментів. Особливо зрадіють діти, можливо, вони навіть захочуть вам допомогти розчиняти желатин і ванільний цукор, або видаляти кісточки з абрикос. Ми перемішуємо суміш желатину і ванільного цукру, вона застигає і... про наступні дії вам розповість наш рецепт. Виглядає десерт майже як справжня яєчня. Прикрашаємо страву ягодами і наш оригінальний десерт готовий.
Ingredients
Цукор ванільний
10 г.
Абрикоси
4 шт.
Желатин
5 г.
Молоко
120 мл.
Цукор
15 г.
Preparation steps
01
Всипати желатин в сотейник з молоком, дати йому набухнути. Поставити на середній вогонь і, постійно помішуючи, нагрівати, поки весь желатин не розчиниться. Зняти з вогню, додати 2 ч. л. цукру і ванільний цукор, перемішати.
02
Вилити желе на пласку тарілку шаром 0,5 см. Дати застигнути, а потім вирізати з нього 4 однакових овали довжиною 8 см. і шириною 4 см.
03
Абрикоси вимити, розрізати навпіл, видалити кісточку. У сотейник налити трохи води, всипати цукор, що залишився і довести до кипіння. Зменшити вогонь, покласти абрикоси і, час від часу, перевертаючи їх, готувати 2 хв. Викласти половинки абрикосів на молочне желе так, щоб страва виглядала як яєчня. Прикрасити страву ягодами малини, ожини або червоної смородини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores