
Запечені овочі з часником і пармезаном
Ingredients for the recipe
Ingredients
Garlic
50 г.
Packed Potatoes
330 г.
Onion
200 г.
Pink Tomato in Packing
300 г.
Zucchini
200 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Banka Spetsii Italian herbs mixture of spices 100g
10 г.
Spice Black Pepper Ground
5 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 220°C градусів. З часнику зрізати верхівку, а кожен зубчик трохи надрізати. Загорнути його у фольгу.
02
Картоплю добре помити і нарізати на четвертинки. Цибулю очистити від лушпиння і розрізати на 4 частини. Помідори помити, розрізати на кілька частин. Цукіні помити і розрізати на кілька скибочок.
03
У мисці змішати оливкову олію, спеції і перець. Додати овочі і добре перемішати. Покласти овочі в духовку, додати сіль і запікати близько 30 хвилин. Дістати овочі та часник. Часник розпакувати, видавити зубчики на овочі і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)