
Запіканка-омлет із картоплею та ковбасою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Selectable Potatoes
300 г.
Savin product Koppa Raw-smoked Sausage
100 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
3 ст. л.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю нарізати кружечками або скибочками товщиною не більше 0,7 см. Духовку нагріти до 200°C.
02
Форму для запікання змастити олією.
03
Першим шаром покласти частину картоплі (це основа). Наступним шаром викласти ковбасу, нарізану тонкими шматочками. Зверху посипати посіченою зеленню.
04
Далі шар картоплі. Для заливки збити яйця з молоком.
05
Посолити, поперчити і добре перемішати. Залити запіканку збитими яйцями.
06
Поставити запіканку в духовку на 30 хвилин. На великій тертці натерти сир і посипати запіканку зверху, знову поставити в духовку на 10 хвилин, щоб сир розплавився і зарум'янився.
07
Зверху можна посипати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)