
Качка з яблуками та брусничним соусом
Ingredients
Філе качки
2 шт.
Яблука
4 шт.
Апельсин
1 шт.
Портвейн
40 мл.
Гвоздика
4 шт.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соус брусничний
100 г.
Preparation steps
01
Філе качки нарізати на 4-5 частин кожне. При цьому вирізати жир і зайву шкіру.
02
Яблука помити, очистити від шкірки та нарізати на середні шматочки.
03
Качку та яблука викласти в пароварку. Видавити сік із апельсина, додати до соку портвейн, змішати.
04
Сумішшю з апельсинового соку та портвейну залити качку з яблуками, посипати зверху гвоздикою. Готувати 12-15 хвилин. Подавати з брусничним соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores