
Теплий салат з гарбузом і кедровими горішками
Безперечно, гарбуз - дуже корисний овоч. Та тільки не всі його люблять. Наша відповідь - неправильне приготування може зіпсувати будь-який продукт. Погодьтеся, кулінарні пізнання про цей овоч у звичайної людини дуже маленькі. Насправді з гарбуза можна приготувати дуже велику кількість страв - супи і запіканки, оладки і каші, її можна тушкувати і варити, смажити і запікати, маринувати, готувати з нею десерти і начинки для пирогів, варення і цукати, повидло, салати і багато іншого. Ну а якщо поєднати гарбуз з не менш корисними і смачними кедровими горішками, то можна не тільки очистити організм, але і заспокоїтися, тому що саме ці горішки приводять в порядок нервову систему.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
400 г
Greek Salad
100 г
Kilojo Dried Pine Nut 50g
30 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл
Homemade Butter
30 г
Metro Chef dried oregano 110g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Svet Cheese Feta Cheese 45%
100 г
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200 градусів. Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати невеликими кубиками. Деко застелити пергаментним папером.
02
Викласти гарбуз, додати сіль, перець, орегано. Збризнути гарбуз оливковою олією і покласти шматочки вершкового масла. Запікати гарбуз близько 15 хвилин.
03
Фету розкришити руками. На порційну тарілку викласти листя салату, теплий гарбуз, фету. Посипати кедровими горішками. Для заправки використовувати суміш оливкової олії, спецій і вершкового масла, які залишилися після запікання. Заправити нею салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores