
Теплий картопляний салат з маслинами, фетою і м'ятою
Пікантний і цікавий салат з картоплею, сиром фета і м'ятою. Крім цікавого смаку, він також має певну особливість, а саме універсальність. Ви можете подати його до будь-якої страви – буде це м'ясо, риба чи курка. Таким салатом можна замінити гарнір, а можна і подати як доповнення до гарніру. Якщо заправки з оливкової олії для вас недостатньо, то можете її замінити поєднанням оливкової олії, бальзамічного оцту і лимонного соку. Непоганим варіантом буде суміш оливкової олії з гірчицею або сирний соус в якості заправки. М'ята стане родзинкою салату, тому краще не нехтувати цим інгредієнтом. Якщо ж ви не любите м'яту, то можете замінити її будь-якою іншою зеленню за вашим смаком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
800 г.
Fresh Mint Bundle 50g
30 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
230 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
50 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Packed Onion from 3kg
80 г.
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду. Розігріти олію на сковороді і трохи обсмажити її.
02
М'яту помити і подрібнити. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями. Маслини нарізати кружечками або половинками. Сир розкришити. Змішати всі інгредієнти, заправити оливковою олією і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores