
Тушкована курка з фініками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
1 шт.
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Onion
600 г.
Ronik Dates 1kg
200 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
700 мл.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
5 ст. л.
Aromatika Jasmine Essential Oil 5ml
1 ст. л.
Badia Cinnamon Sticks 14.2g
1 шт.
Eco Turmeric 20g
3 г.
Spice Cumin Ground
1 ч. л.
Ginger
1 ч. л.
Badia Ground Cayenne Pepper 49.6g
за смаком
Cilantro 70g
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку зробити суміш, в якій будуть змочуватися шматочки курки: борошно просіяти, до нього додати сіль і перець. Тушку помити і нарізати на порційні шматки. Далі обваляти їх в приготованій суміші.
02
Обсмажити м'ясо в каструлі на середньому вогні (за часом це приблизно 15 хвилин). Коли скоринка підрум'яниться, перекласти птицю в чисту посудину.
03
У каструлі, де готувалася курка, обсмажити цибулю. До неї додати прянощі: кумин, імбир, корицю, куркуму, кайенський перець і готувати до появи аромату (близько 1 хвилини).
04
Залити суміш із цибулі та спецій бульйоном і лимонним соком, довести до кипіння. Накрити кришкою і тушкувати ще 15 хвилин на слабкому вогні.
05
Зверху цибулі викласти шматочки курки і на середньому вогні тушкувати 20 хвилин, якщо м'ясо не повністю приготується за цей час, то можна його тушкувати ще хвилин десять. Готову курочку перекласти на тарілку.
06
У сік, який утворився та загустів, додати фініки і 2 ст. л. лимонного соку. Готувати 3 хвилини, для того, щоб фініки як слід розігрілися. Полити курку, отриманим соусом і посипати її кінзою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)