Тісто для чебуреків - Image

Тісто для чебуреків

Number of servings: 5Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Приготування страви - це справжній творчий процес. Сьогодні пропонуємо вам взятися за не менш творче зайняття - створення тіста для чебуреків. Видів його дуже багато: тісто на кефірі, молоці, окропі або заварне - ось скільки назбиралося! Ми вирішили використати звичайний універсальний спосіб приготування тіста. Мінімум зусиль й інгредієнтів - важливий чинник для господинь. А у результаті ви отримаєте ароматні, хрусткі, соковиті чебуреки. Погодьтеся, кращі продукти - це домашні, зігріті теплом і турботою. Скоріш міняйте закусочні на домашню їжу, і не пошкодуєте. Готуйте і насолоджуйтеся кулінарним процесом!

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

250 г.

Akvulya Still Water 2l

100 мл.

Salt Egypt

1 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ч. л.

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%

50 г.

Preparation steps

01

Відміряти по 1 ч. л. цукру і солі. Розвести в теплій воді і всипати в неї просіяне борошно (поступово), перемішати до утворення напів густого тіста.

02

Узяти маргарин розтопити на водяній бані, довести його до кипіння і влити в утворене тісто. Потім активно все перемішати ложкою, а вже потім підсипати борошно, що залишилося, і гарненько замісити, щоб тісто стало еластичним.

03

Перед ліпленням чебуреків тісто залишити на півгодини. Після, його слід вимісити, і тісто готове!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min