Телятина з йогуртом по-турецьки - Image

Телятина з йогуртом по-турецьки

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Однією з найвідоміших у світі національних кухонь вважається турецька. У зв'язку із забороною вживання м'яса свинини, різні м'ясні страви в Туреччині готують з телятини, баранини. Телятина відома всім своїм ніжним, соковитим м'ясом, яке тане у роті. Що ж може бути спільного між м'ясом і солодким молочним продуктом зі шматочками фруктів? У турецькій кухні йогурт – один з найпопулярніших продуктів. Його не тільки п'ють на сніданок, але і подають в якості соусів або заправки до м'ясних страв. Виходить дуже смачно і пікантно. А все тому, що йогурт необхідно трохи загасити у вершковому маслі зі спеціями. А потім – додати скибочки телятини. Спробуйте.

Ingredients for the recipe

Steak Meat
444.90 - 456.90

Steak Meat

per 1 kg

Ingredients

Steak Meat

200 г.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

4 шт.

Homemade Butter

за смаком

7 Flour 1kg

1 ст. л.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

40 г.

Fanni Yogurt 2.2% 750g

50 г.

Packed Onion from 3kg

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Mria Grounded Red Pepper 20g

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо промити й нарізати скибочками. Печериці промити, обсушити і нарізати. Цибулю очистити і нарізати.

02

Розігріти сковороду з вершковим маслом і швидко обсмажити м'ясо до золотистої скоринки. Приправити сіллю і перцем.

03

На іншій сковороді обсмажити на вершковому маслі цибулю і гриби. З'єднати з м'ясом.

04

Для соусу покласти на сковороду вершкове масло, додати борошно і злегка підсмажити. Влити вершки, трохи води і, помішуючи, довести до кипіння. Приправити сіллю, червоним перцем і повільно влити йогурт. Не доводячи до кипіння, підігріти.

05

Покласти м'ясо і гриби, добре перемішати.

06

В кінці додати дрібно насічену зелень.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Кабса

Кабса

8

1 h