
Сирний соус із кмином
Домашній сирний соус із кмином – універсальна страва, яка відмінно підійде до будь-якого м'яса, риби або запечених овочів. До того ж, запропонований соус внесе частку різноманітності в Ваше звичне меню. Особливу смакову нотку додає пряність кмин. Експериментуйте з сортами сиру для соусу. За консистенцією він може бути як твердий, так і м'який. Важливо, щоб сир піддавався плавленню і не згортався під дією високої температури. Замість яловичого бульйону можна використовувати молоко. Порада: якщо соус вийшов не досить густий, додайте трохи борошна.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Homemade Butter
50 г.
Food Studio Beef Broth 500ml
500 мл.
Top Grade Wheat Flour
1 ст. л.
Spice Cumin Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
У невеликій каструлі розтопити масло.
02
Спасерувати борошно на олії кілька хвилин. Потім розбавити бульйоном.
03
Сир натерти на дрібній тертці.
04
Після цього додати в каструлю сир, трохи кмину і за смаком солі. Кип'ятити кілька хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)