Бісквіт з айвою - Image

Бісквіт з айвою

Number of servings: 2Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Пропонуємо спекти вам бісквіт з айвою. Він відмінно підійде для сніданків або до вечірнього чаю. Все, що вам знадобиться це лише шість інгредієнтів і тридцять п'ять хвилин вашого часу. Таким чином, у вас буде готова випічка до чаю або повноцінний сніданок. Сніданок повинен бути ситним, тому дуже вдало до нього підійде саме бісквіт. Він наситить вас вуглеводами, які забезпечать вас енергією до самого обіду, а також зарядить позитивним настроєм на весь день. Завдяки айві, бісквіт буде мати дуже вишукану і витончену терпкість. А лимон зменшить приторність бісквіта, і він буде здаватися дуже легким і не таким солодким. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Berryland Sparkling Japanese Quince Fruit Kvass 0.33l
85.00

Berryland Sparkling Japanese Quince Fruit Kvass 0.33l

330 ml

Ingredients

Berryland Sparkling Japanese Quince Fruit Kvass 0.33l

1 шт.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Top Grade Wheat Flour

100 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г

Dobryk Baking Powder

5 г

Lemon

1 шт.

Preparation steps

01

Айву помити, очистити, видалити серцевину і потім нарізати кубиками. Покласти айву в сотейник, додати половину склянки води і тушкувати на маленькому вогні близько 5 хвилин. Лимон помити, а цедру натерти на тертці. Додати цедру до айви і вимкнути вогонь.

02

Духовку розігріти до 180 градусів. Яйця збити з цукром в пишну масу. Потім по трохи додати просіяне борошно і розпушувач, трохи збити і довести до однорідної консистенції.

03

Форму для випікання змастити маслом. Викласти у форму айву з цедрою, а зверху залити тістом. Поставити форму в духовку і випікати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min