
Гострий салат з кальмарами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vici Raw-Frozen Glazed Squid Tubes U7 1kg
1,5кг
Carrots
2шт
Onion
2шт
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
8 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Sesame
1 ст. л.
Sliced Red Paprika
1 ст. л.
Runa Vinegar 9% 0.75l
2 ст. л.
Garlic
6 зубків
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Заморожені кальмари викласти в мисочку. Залити крутим окропом. Майже вся плівка під дією окропу згорнеться. Плівку, що залишилась, нутрощі і хорду (прозорий хребет) видалити під проточною водою.
02
В каструльці закип'ятити воду. Додати у воду сіль, лавровий лист, перець горошком. У киплячу воду по одному опускати кальмари. Спочатку опустити один. Швидко порахувати до десяти і виймати кальмар шумівкою. Дочекатися, коли вода знову закипить, і опустити наступний кальмар.
03
Потім ще раз добре промити холодною водою. Потім кальмари нарізати тонкою соломкою.
04
Цибулю нарізати півкільцями, і обсмажити з 4 столовими ложками рослинної олії і однією столовою ложкою кунжутного насіння. Смажити потрібно хвилини 4-6, постійно помішуючи, щоб цибуля не пригоріла.
05
Моркву нарізати тонкою соломкою. В окремій сковороді її обсмажити, додавши цукор і паприку. Смажити моркву так само як і цибулю - 4-6 хвилин, безперервно помішуючи.
06
У миску викласти соломку кальмара, готову моркву і цибулю, разом з олією, в якій вони смажилися. Додати оцет, чайну ложку солі, подрібнений часник.
07
Добре перемішати і прибрати в холодильник. Перед подачею салат потрібно ще раз перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)