Скумбрія запечена із цибулею і кропом - Image

Скумбрія запечена із цибулею і кропом

Number of servings: 3Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Усім нам-господиням довго доводиться стояти біля плити, щоб порадувати рідних смачною стравою. Звісно, стояти біля плити декілька годин - нелегка праця. Що ж тоді приготувати, щоб було швидко, смачно і ситно? Пропонуємо вам відкрити для себе новий рецепт - скумбрію запечену з цибулею і кропом. Для її приготування знадобиться зовсім небагато часу, і сил. Прикрасити можна часточками лимона і додати багато зелені. Також прикрасою можуть послужити листя салату, оливи, журавлина, морква, нарізані помідори тощо. Фантазуйте, експериментуйте, а рідні, не сумнівайтесь, вам скажуть " спасибі" за незабутній обід.

Ingredients for the recipe

Mackerel
248.10

Mackerel

per 1 kg

Ingredients

Mackerel

600 г.

Onion

1 шт.

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

2 ст. л.

Lemon

1 шт.

Pripravka Dill Spices 10g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Скумбрію очистити і гарненько промити. Обсушити на паперовому рушнику і розділити на філе (можна узяти і готове філе). Натерти рибу сіллю і перцем.Для надання ніжнішого смаку можна натерти рибу лимоном.

02

Форму змастити олією, покласти рибу. Зверху покласти кільця лука. Помістити в розігріту до 180°C градусів духовку і запікати хвилин 30. Перед подачею посипати зеленню кропу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Airy charlotte

Airy charlotte

8

1 h