
Салат з беконом і авокадо
Цей вишуканий салат здивує Вас і Ваших гостей цікавим поєднанням смаків, яке ще довго будете згадувати. Гармонійна комбінація ароматного бекону, що збуджує апетит, і екзотичного для нас, але встигшого полюбитися плода авокадо геть змінить сформовані кулінарні стереотипи і смакові переваги. Ця цікава, неповторна і ефектна страва скрасить Ваш святковий стіл та займе на ньому своє «коронне» місце. Заправка з оливкової олії, бальзамічного оцту і соку лимона внесе приємну нотку свіжості, а часник – насичений аромат. Якщо Ви все ще сумніваєтеся з приводу додавання бекону, можете замінити його шинкою або відварним курячим філе. Смачного.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Bacon
160 г.
Spinach Bunch100g
200 г.
Avocado 500g
1 шт.
Lemon
30 г.
Garlic
1 зуб.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
10 мл.
Preparation steps
01
Бекон обсмажити до хрусткої скоринки. Потім охолодити і нарізати невеликими шматочками. Шпинат помити і ошпарити окропом. Авокадо очистити, видалити кісточку, нарізати кубиками і сзбризнути лимонним соком.
02
Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Оливкову олію з'єднати з оцтом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)