
Житні булочки з цибулею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g
50 г.
Akvulya Still Water 2l
250 мл.
Top Grade Wheat Flour
225 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
10 г.
Salt Egypt
1/2 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
50 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Sesame
для посипання
Hutorok Rye Flour 900g
225 г.
Preparation steps
01
Дріжджі змішати з половиною води.. Додати цукор, сіль і 2 ст. л. пшеничного борошна. Добре перемішати.
02
Цибулю очистити і збити в блендері: додати в тісто. Перемішати.
03
Додати решту води і соняшникову олію, а потім поступово додати борошно. Вимісити тісто руками та залишити на 30 хвилин.
04
Відокремити жовток від білка. Деко вистелити пергаментом.
05
Розділити тісто приблизно на 15 частин. З кожної сформувати круглу булочку. Викласти на деко.
06
Кожну булочку змастити жовтком і посипати кунжутом. Поставити запікатися на 30 хвилин при 180°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)