
Рибний гуляш
1
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Red Onion
1 шт.
Fennel
0,5 шт.
Garlic
1 зубчик
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
100 г.
Chumak Tomato Paste 25% 300g
0,5 ст. л.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 мл.
Winetime White Fish Fillet in Batter
350 г.
Defrosted Tiger Shrimp 16/20
100 г.
Aro Sliced Olives 4250ml
60 г.
Parsley 70g
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Поставити велику каструлю з товстим дном на вогонь, влити олію. Дрібно нарізати цибулю, перець нарізати тонкими смужками уздовж, подрібнити часник, нарізати фенхель маленькими шматочками. Всі ці овочі висипати в каструлю з розігрітою олією. Тушкувати 10 хвилин постійно помішуючи.
02
Влити вино, додати томатну пасту і подрібнені помідори, заправити спеціями. Довести до кипіння, зменшити вогонь, готувати протягом 15 хвилин без кришки.
03
Філе нарізати середніми шматочками, висипати в каструлю, тушкувати протягом 5 хвилин, після чого додати оливки, креветки, які попередньо необхідно очистити і заздалегідь відварити. Тушкувати ще 3 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores













 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)












 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)