
Гарбузово-картопляний салат
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sweet Watermelon Paper Cup 250ml 6pcs
400 г.
Packed Potatoes
200 г.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
50 г.
White Onion
50 г.
Iberica Garlic Cloves 100g
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
25 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
15 г.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
5 г.
Kotanyi Chopped Basil 9g
5 г.
Salt Egypt
3 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Mria Grounded Red Pepper 20g
2 г.
Spinach Bunch100g
400 г.
Eco Roman Cumin 15g
5 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
20 г.
Preparation steps
01
Солодкий гарбуз почистити від шкірки та зернят і порізати невеликими кубиками. Почистити та порізати кубиками картоплю. У велику кастрюлю налити воду та покласти порізаний гарбуз та картоплю. Вода повинна покривати овочі. Дати воді закипіти та зменшити вогонь. Накрити кришкою та варити на повільному вогні 15-20 хвилин або поки овочі не стануть достатньо м'якими. Злити воду та відставити овочі.
02
У велику сковорідку налити соняшникову олію та дати їй нагрітися. Тонко порізати червоний солодкий перець та білу цибулю, часник подрібнити. Покласти солодкий перець, цибулю та часник і часто помішуючи, смжити на середньому вогні, поки цибуля не стане прозорою. Додати коричневий цукор, та смажити ще хвилин 5, поки цукор добре не перемішається та не розчинеться. Забрати з вогню.
03
Додати на сковорідку кмин, базилік, сіль, чорний перець. Акуратно перемішати те, що смажилося на сковорідці з вареною картоплею та гарбузом. На широку тарілку викласти шпинат, зверху помістити гарбузово-картопляний салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)