
Картопля з томатами і базиліком
Страва "картопля з томатами і базиліком" відрізняється особливим поєднанням картоплі, цибулі, зелені і томатів. Значення овочів і зелені в харчуванні обумовлюється не стільки їх калорійністю, скільки біологічною цінністю і благотворним впливом на організм в цілому і на травлення зокрема. Овочі в нашій страві - це картопля, цибуля і томати володіють величезною кількістю мікроелементів та макроелементів, а також низкою амінокислот, так необхідних для підтримки нормальної життєдіяльності людини. Базилік же має цілющі властивості, і як всяка зелень містить вітаміни. Спробуйте цю незвичайну і дуже корисну страву і ви не пошкодуєте.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
700 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Garlic
20 г.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Kotanyi Chopped Basil 9g
10 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 190°C. Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Цибулю і часник очистити від лушпиння і подрібнити. Розігріти рослинну олію на сковороді і обсмажити цибулю.
02
Форму трохи змастити олією. Перекласти все у форму, додати базилік і запікати близько 30-40 хвилин. Помідори помити, нарізати скибочками. Додати помідори до картоплі і готувати ще близько 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores