
Картопля із вином
Це дуже швидкий рецепт приготування картоплі, тому що на цей процес вам знадобиться всього півгодини, але в результаті, ви отримаєте смачний гарнір до будь-якого м'яса або риби, бо картопля досить універсальний продукт Вино робить страву ще більш пікантною, додає якусь "родзинку" їй. Щоб картопля була ще більш ситною, а вся страва "трималося разом", додайте до картоплі борошна. Ви можете подавати страву з овочевою нарізкою, щоб якось урізноманітнити страву. Але в будь-якому разі приготувати такий легкий і швидкий гарнір вам захочеться ще раз, особливо після того, як ви його спробуєте. Так що давайте готувати і радувати своїх близьких.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
600 г.
Packed Onion from 3kg
50 г.
Top Grade Wheat Flour
25 г.
Homemade Butter
60 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
150 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду, охолодити картоплю і нарізати скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
02
Розтопити вершкове масло на сковороді і обсмажити на ньому цибулю до золотистого кольору. Додати до цибулі борошно, смажити ще кілька хвилин, помішуючи. Влити у сковороду вино, додати сіль, перець і тушкувати близько 7 хвилин.
03
Додати в соус картоплю. Протушкувати кілька хвилин, вимкнути вогонь, накрити кришкою і залишити на 5 хвилин. Подавати гарячою з м'ясом, рибою або овочами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores