
Пиріжки до пива
Серед великого різноманіття смачних виробів, які можна приготувати з листкового тіста, купленого в магазині, господинями часто випікаються пиріжки. Готуються вони з будь-якими різними начинками. Пиріжки – це страва, яка завжди піднімає настрій і дорослим, і дітям. Листкові пиріжки з салямі до пива зазвичай робляться у вигляді конвертиків, але можуть бути і у вигляді трикутників. Перед тим як ставити в духовку верх пиріжків змащують збитим жовтком, щоб не тільки був бездоганний смак, а й зовнішній вигляд. Любителі занадто солоних страв до пива в якості сиру використовують бринзу. Подають пиріжки теплими або холодними з гірчицею.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Schietse Salami Sausage
100 г.
Grana Padano 32% cheese
100 г.
Tomato
1 шт.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
12 шт.
Rud Leaf Frozen Dough
400 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Preparation steps
01
Салямі, сир, помідори і маслини дрібно нарізати. Змішати всі нарізані інгредієнти в мисці, вбити яйце, перемішати.
02
Розкачати тісто в тонкий лист, розрізати на квадратики. Викласти начинку на кожен квадратик. Згорнути квадратики у вигляді конверта, кожен з чотирьох кутів защипнути в центрі.
03
Поставити деко з конвертиками в духовку, випікати до повної готовності, поки не з'явиться золотава скоринка.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)