Перлова каша розсипчаста - Image

Перлова каша розсипчаста

Number of servings: 3Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

А чи знаєте ви, що назва такої непримітної перлової каші походить від слова "перл", тобто перлина. І це не дивно. Це зараз перлова крупа вважається їжею бідняків і солдатів. А раніше вона була дворянською їжею. За цю прихильність дворян вона і отримала назву перлової, в прямому розумінні цього слова. Завдяки своєму унікальному складу перловка по праву може розраховувати на горде звання перлини серед усіх круп. Вона має в своєму складі марганець, йод, залізо, кальцій, бор, кобальт, цинк, стронцій, мідь і молібден. Також вітаміни групи В, вітаміни А, Е, D. Але головним багатством перловки є фосфор, який відповідає за діяльність мозку. Подавати кашу можна з молоком, маслом або зі шкварками з цибулею, смаженими грибами.

Ingredients for the recipe

Barley Groats
19.90

Barley Groats

per 1 kg

Ingredients

Barley Groats

1 ст.

Akvulya Still Water 2l

3 ст.

Homemade Butter

3 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Перлову крупу перебрати, промити, залити гарячою водою і довести до кипіння.

02

Потім воду злити і знову залити кашу гарячою підсоленою водою, додати масло, добре перемішати. Закрити кришкою.

03

Довести до готовності в духовці, щоб вода повністю ввібралась у крупу, після чого кашу знову перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min