
Курячі шлунки з картоплею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Chicken Stomachs
500 г.
Packed Potatoes
4 шт.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 ст.л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Parsley 70g
1 пучок
Preparation steps
01
Нарізати цибулю півкільцями, обсмажити на олії.
02
Ретельно промити під холодною водою курячі шлунки, розрізати кожен навпіл, додати до цибулі, яка вже трохи підсмажилась.
03
Готувати шлунки на середньому вогні без кришки, протягом 5-7 хвилин. Влити в сковороду трохи менше 1 ст. води, накрити кришкою, довести до кипіння, зменшити вогонь, тушкувати 20 хвилин. Потім, додати спеції за смаком.
04
Картоплю очистити, нарізати уздовж досить великими шматками. Додати картоплю в сковороду, також майонез, перемішати, додати воду при необхідності. Додати сіль, накрити кришкою, тушкувати протягом 15-20 хвилин. Прибрати з вогню, дати настоятися 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)