
Короп, запечений з цибулею і грибами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carp Carcass
1,5 кг.
Onion
2 шт.
Persha Khvylya Sliced Mushrooms 250g
200 г.
Tomato
1 шт.
Pripravka Dried Parsley Spices 10g
40 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
John Top Lemon Dressing 230ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Карпа очистити від луски, добре промити. Видалити зябра.
02
Розрізати черевце і видалити нутрощі.
03
Карпа добре промити зовні і всередині, обсушити серветками і розрізати на частини.
04
Скропити рибу соком лимона і залишити на 15-20 хвилин.
05
Приготувати начинку. Лук-порей вимити й нарізати кільцями або півкільцями. Печериці вимити й нарізати скибочками.
06
На розігрітій з рослинною олією сковороді обсмажити цибулю до м'якості. Додати гриби і смажити, помішуючи, приблизно 5 хвилин. Посолити і поперчити.
07
Начинку трохи остудити.
08
Коропа укласти в змащену олією форму і натерти сіллю і свіжомеленим перцем зовні і всередині. Наповнити черевце коропа підготовленою начинкою (можн додати трохи порізаних помідорів).
09
Черевце акуратно сколоти зубочистками. Шкіру риби добре змастити рослинною олією.
10
Помідор вимити й нарізати кружальцями. Викласти помідор навколо риби так, щоб кружальця трохи заходили один на одного. Помідори трохи посолити і скропити рослинною олією.
11
Зверху укласти гілочку петрушки.
12
Запікати приблизно 45-60 хвилин у нагрітій до 180°C духовці. Час запікання залежить від ваги риби. Готову рибу вийняти з духовки, дати постояти 10 хвилин, акуратно перекласти на блюдо, і оформити зеленню і свіжими овочами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)