
Курячі котлети в клярі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Rumianets Milk Sliced Loaf 450g
100 г
KhMZ Sour Cream 20%
4 ст. л.
Baking Soda 500g
5 г
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
30 мл
Minced Pork
500 г
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Top Grade Wheat Flour
4 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Ріпчасту цибулю подрібнюємо в блендері або м'ясорубці. Додаємо до фаршу.
02
Білий батон вимочуємо у воді або молоці, відтискємо і подрібнюємо. Додаємо до м'ясного фаршу і цибулі.
03
Додаємо сіль і перець за смаком. Дуже ретельно перемішуємо, щоб вийшла рівномірна, однорідна маса.
04
Готуємо кляр для котлет. У миску кладемо сметану. Розбиваємо яйце і додаємо до сметани. Додаємо сіль, соду і борошно. Замішуємо кляр. Тісто має вийти такої консистенції, як на оладки.
05
З м'ясного фаршу формуємо котлети.
06
Кожну котлету опускаємо в кляр з двох сторін.
07
На сковорідку наливаємо трохи соняшникової олії, розігріваємо і викладаємо котлети. Обсмажуємо з обох сторін.
08
Коли всі котлети обсмажені, відправляємо їх у духовку на 10-15 хвилин.
09
Смачного!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)