
Гуляш по-хорватські
Гуляш по- хорватські - це густий м'ясний суп з яловичини або свинини. Вважається, що з ніжної телятини виходе дуже смачний гуляш. Зі свинини гуляш теж виходить особливо ніжним і готується дуже швидко. Сам процес приготування цієї страви містіть у собі тільки позитивні моменти: простоту, швидкість та задоволення від куштування готової страви. Незважаючи на те, що гуляш готується переважно в котлі і на багатті, це блюдо цілком можна приготувати вдома. М'ясо краще взяти молоде, м'якоть лопатки або задньої частини. Багатий смаковий букет надають йому приправи і прянощі. Подавати гуляш тільки гарячим, ні в якому разі не розігрівати.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
400 г.
Packed Potatoes
3 шт.
Onion
1 шт.
Kappa Sweet Pepper
1/2 шт.
Garlic
2 зубчика
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
Eco Roman Cumin 15g
1 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
3 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
1 л.
Preparation steps
01
Дрібно нарізану цибулю обсмажити в олії до світло-золотистого кольору.
02
Нарізати м'ясо невеликими шматочками, посолити. Викласти м'ясо на цибулю. Тушкувати у власному соку 30 хвилин.
03
Нарізати картоплю і перець кубиками, часник подрібнити.
04
Додати картоплю, перець, часник, кмин. Залити водою.
05
Додати томатну пасту і варити до готовності картоплі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)