Печеня по-кримськи - Image

Печеня по-кримськи

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Рецепт печені з бараниною дуже зручний тим, що і готується, і подається вона в горщиках. Головний плюс такого способу приготування в тому, що глиняні стінки горщика нагріваються повільно, але довго тримають температуру, тому вміст горщика має особливий томлений смак. Також краще зберігаються всі корисні речовини і посилюється смак продуктів. Рецепт печені по-кримськи досить незвичайний. У ньому гармонійно поєднуються незвичні для печені продукти: баранина, яблука, родзинки. Фрукти надають печені вишуканий смак і неординарність. Швидко приготована печеня по-кримськи неодмінно створить святкову атмосферу у Вашому домі.

Ingredients

Яблука

50 г.

Баранина

150 г.

Цибуля ріпчаста

20 г.

Паста томатна

50 мл.

Масло вершкове

100 г.

Картопля

300 г.

Родзинки

20 г.

Сметана

10 мл.

Вино червоне сухе

5 мл.

Борошно пшеничне

100 г.

Яйце куряче

0,5 шт.

Вода

10 мл.

Сіль

20 г.

Олія рослинна

за смаком

Preparation steps

01

Нарізати баранину шматочками, натерти сіллю і перцем. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, покласти баранину, обсмажити з усіх боків, влити суміш сметани і томатної пасти, тушкувати 8-10 хвилин.

02

Яблука помити, очистити, нарізати часточками. Змішати в мисці борошно, половину яйця, воду, перемішати, замісити тісто. На сковороді у вершковому маслі обсмажити нарізану картоплю.

03

Розкласти по горшочках яблука, зверху смажену картоплю, по 2 шматочки м'яса, посипати родзинками, скропити вином, залити зверху соусом, в якому тушкувалась баранина, викласти тісто. Випікати в духовці протягом 8-10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Смажені пельмені по-узбецьки

Смажені пельмені по-узбецьки

4

40 min

Печеня по-кримськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua